Opinie o GOŚCIE Cover Band

Co klienci oraz goście sądzą o zespole GOŚCIE

Poniższe opinie o zespole GOŚCIE Cover Band to opinie które otrzymujemy na różnego rodzaju forach, na portalach społecznościowych, a także przekazane nam za pomocą poczty e-mail.

Zależało nam aby był to prawdziwe opinie o naszym zespole przekazane przez naszych klientów, lub gości, którzy mieli okazję bawić się przy naszej muzyce.

Dziękujemy za wszystkie opinie!

Magda 26.09.2016

Magda 26.09.2016

wesele

Dziękujemy za wspaniałą zabawę i doskonałą muzykę. Czytaliśmy opinie, że jesteście najlepszym zespołem ale powiedzieć o Was „najlepsi” to o wiele za mało ! Mamy nadzieje, że jeszcze się kiedyś spotkamy.

Dziękujemy za cudowną muzykę i wspaniałą zabawę. To co dla nas zrobiliście, jak porwaliście naszych gości swoją muzyką i energią – nie mamy słów! Będziemy Was polecać wszędzie. Jesteście niesamowici – Beata – mega!!!

Agnieszka i Adam 19.08.2016

Agnieszka i Adam 19.08.2016

wesele

Agnieszka 20.08.2016

Agnieszka 20.08.2016

wesele

Dziękujemy Wam kochani za cudowna zabawę! Nasi goście byli zachwyceni! Do zobaczenia za dwa miesiące na weselu mojego brata !

Dziękujemy za imprezę życia!!!

Kasia i Karol 20.05.2016

Kasia i Karol 20.05.2016

wesele

Opinie gości 11.06.2016

Opinie gości 11.06.2016

wesele

Yvonne: Było super! Dziękujemy za wspaniałą zabawę 👍
Marek: Suuuupeeeerrrr… Let’s ROCK!
Agi W: Byliście najlepszy zespól ever!!

 

Najlepszy i MEGA profesjonalny zespół z jakim kiedykolwiek mieliśmy okazję współpracować. Polecamy KAŻDEMU!

Art and Show 27.05.2016

Art and Show 27.05.2016

Manager

Opinie gości 26.06.2016

Opinie gości 26.06.2016

wesele

Karolina: Było MEGA! Dziękujemy
Paulina: Koncert na weselu? Why not? 😉 Dziękujemy za wspaniałą muzykę
Krzysztof: Jesteście THE BEST!
Paweł: Najlepsi!
Ania: Potwierdzam! Zespół najlepszy na świecie!  Dziękujemy 🙂 i mam nadzieje, ze się jeszcze gdzieś z wami spotkamy!

 

Nagrać go pro realizatora, śpiewać z gośćmi lepiej niż na koncercie rockowym potrafi tylko najlepszy cover band GOŚCIE !!!
Ogień! Dziękuję za wspólnie spędzony czas!

Damian Antoniuk 22.08.2016

Damian Antoniuk 22.08.2016

Realizator dzwięku & techniki scenicznej